Pomoć

Kliknite na pitanje za koje želite da vidite odgovor:

1.) Kako da postavim svoj oglas?
2.) Kako da obrišem ili izmenim oglas?
3.) Nisam objavio oglas, a moje lične informacije se nalaze u oglasu, šta da radim?
4.) Moj oglas je nestao/istekao, zašto?
5.) Imam problema prilikom produženja trajanja oglasa, šta da radim?
6.) Poslao sam poruku za produženje trajanja oglasa, ali trajanje nije produženo
7.) Šta je VIP status i kako ga dodati?
8.) Šta su krediti?
9.) Mogu li da odem u minus sa kreditima?


1.) Kako da postavim svoj oglas?

Oglas postavljate klikom na dugme "Postavi oglas besplatno", koje se nalazi u gornjem desnom uglu na svakoj stranici sajta.
Potrebno je da unesete podatke koji se od vas traže, a možete poslati i slike. Kada završite sa unosom podataka, kliknite na "Objavi" dugme na dnu strane. Nakon što uspešno postavite oglas, na email adresu koju ste postavili prilikom kreiranja oglasa, automatski ćete dobiti email od nas. Preporučujemo vam da napravite nalog na našem sajtu, jer ćete tako preko svog naloga lako moći da upravljate svojim oglasima.

2.) Kako da obrišem ili izmenim oglas?

Ako ste postavili oglas, a želite da ga obrišete ili izmenite sadržaj, to možete učiniti na sledeći način:
- Ako ste registrovan član: prijavite se na svoj nalog i kliknite na "Moj nalog" u vrhu strane, i pojaviće se lista sa svim vašim oglasima. Kliknite na "Izmeni oglas" i bićete u mogućnosti da izmenite oglas (ili "Obriši" ako želite da obrišete oglas).
- Ako niste registrovan član: prilikom postavljanja oglasa, na vašu email adresu ste dobili poruku sa adresom na kojoj možete da izmenite ili obrišete vaš oglas. Ukoliko ste obrisali tu poruku, kontaktirajte nas putem kontakt strane kako bi vam pomogli.

3.) Nisam objavio oglas, a moje lične informacije se nalaze u oglasu, šta da radim?

Mi nismo odgovorni za sadržaj oglasa (i poreklo slika) koje korisnici postavljaju na sajt. Kontaktirajte nas putem kontakt strane i pobrinućemo se za uklanjanje problematičnog sadržaja.

4.) Moj oglas je nestao/istekao, zašto?

Trajanje oglasa koji postavite je ograničeno na 30 dana. Ako želite da produžite trajanje oglasa za 6 meseci, to možete učiniti slanjem SMS poruke prema uputstvima koje možete videti klikom na "Produži" dugme koje se nalazi pored vašeg oglasa, ili trošenjem kredita (klikom na Produži dugme).

5.) Imam problema prilikom produženja trajanja oglasa

Za sve probleme kontaktirajte nas putem kontakt strane.

6.) Poslao sam poruku za produženje trajanja oglasa, ali trajanje nije produženo

Proverite da li imate kredita na računu. Zatim pogledajte šta ste dobili u povratnoj poruci (poruka koju primite nakon slanja poruke za produženje). Ako i dalje niste pronašli uzrok problema, kontaktirajte nas putem kontakt strane.

7.) Šta je VIP status i kako ga dodati?

VIP status oglasa znači da je vaš oglas istaknut na našem sajtu, i uvek je pre svih ostalih oglasa. Takođe, dobijate i 14 dana produžetka trajanja oglasa (bez obzira da li je oglas već istekao ili nije). VIP status možete dodati slanjem SMS poruke prema uputstvima koja možete videti klikom na "VIP" dugme pored svog oglasa. VIP status možete dodati i trošenjem kredita (klikom na VIP dugme pored svog oglasa).

8.) Šta su krediti?

Krediti su u stvari prepaid valuta koju možete da trošite na produžavanje oglasa i dodavanje VIP statusa (u budućnosti možda i za još nešto). Proces je sledeći: uplatite određenu količinu kredita slanjem SMS poruke ili putem PayPala (uskoro) ili putem kreditne kartice (uskoro). Na vašem nalogu se pojavljuju kupljeni krediti. Nakon toga kredite možete trošiti po želji. Pored vaših oglasa se nalazi i dugme putem kog možete kupiti VIP status ili produžiti oglas trošenjem kredita.

9.) Mogu li da odem u minus sa kreditima?

Možete otići u minus samo do 30 kredita i to samo ako trenutno imate više od 0 kredita na računu. Sledeći put kada dopunite kredit na našem sajtu, iznos u kom ste u minusu, će biti skinut sa količine kupljenih kredita.

Zatvori