Saveti za postavljanje oglasa na našem sajtu

Ovo je kratak vodič u kom objašnjavamo kako da objavite to jest ostavite oglas a da on postigne najbolji efekat na ljude koji će taj oglas videti:

  • Precizan naslov – previše opšti i neprecizni naslovi mogu da odvrate kupca od vašeg oglasa, i on može jednostavno da ga preskoči. Budite precizni u naslovu oglasa: na primer, uvek je bolje napisati „Opel karavan, dizel, 2003 godište“ nego samo „Prodajem automobil“.
  • Oglas, pored najvažnijih informacija, treba da sadrži i malo detaljniji opis predmeta koji prodajete ili usluge koju nudite. Neki kupci jednostavno ne žele da guve vreme i kontaktiraju prodavca telefonom da bi se raspitali za neke sitnice, i mogu preskočiti oglas u potrazi za nekim oglasom gde je ostavljeno više detalja o predmetu.
  • Slike su takođe bitan element vašeg malog oglasa, što više slika – to bolje. Slike bi trebalo da istaknu detalje bitne za predmet koji prodajete (ili uslugu), to je uvek bolje nego gomila slika proizvoda iz malo drugačijih uglova.
  • Kontakt podaci – što više načina za kontakt, to bolje. Ukoliko imate imejl adresu, postavite i nju kao mogućnost kontakta.

Naravno, uvek pazite da se držite naših pravila, kako vaš oglas ili nalog ne bi bili suspendovani.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili predloga, otvoreni smo za diskusiju, možete nas kontaktirati putem kontakt stranice.