PO DOGOVORU Maturski radovi Srbija

Oglas postavljen: 10/02/2019 | Oglas izmenjen: 10/02/2019 | Datum isteka oglasa: 12/03/2019

Izrađujemo maturske radove učenicima srednjih škola i gimnazija. Maturske radove izrađuje tim kvalitetnih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u izradi maturskih radova na tačno zadatu temu.

Izrađujemo radove za sve srednje škole i gimnazije. Vrlo bitno je da Vam napomenemo da je svaki rad originalan, autentičan i da odgovara na zadatu temu. Ne koristimo opcije copy/paste i za svaki rad garantujemo kvalitet i jedinstvenost.

Dogovoramo se sa vama u vezi: izrade pisanja, roka pisanja, načina na koji želite da Vam dostavimo rad i cene koja je odgovarajuća učeničkim standardima.

Kao dokaz kvalitetnog rada možemo Vam za početak poslati jedan rad kao uvid u našu originalnost i jedinstvenost.

Za sve informacije, preporuke, pitanja i sugestije pišite.


Tim za maturske radove

   
Produži trajanje (+60 dana) | VIP Status za ovaj oglas   

Slični oglasi

 • Časovi Švedskog jezika
  Časovi Švedskog jezika
  Podučavanje
  10 €

  Časovi Švedskog jezika A1, A2, B1, B2 i C1 nivo. Časovi se pohađaju kod mene ili kod Vas kući ili online putem Skajpa, Vibera ili WatsAppa. Dvočas ili sat i po vremena je 10 eura. Pohađa se Rivstart program: čitanje, pisanje, slušanje i konverzacija ...

 • Časovi engleskog jezika
  Časovi engleskog jezika
  Podučavanje
  Beograd
  PO DOGOVORU

  Individualni časovi engleskog jezika 1) Gramatika sa objašnjenjem i vežbanjima 2) Konverzacija ( kroz dijaloge i primere upotrebe idioma) 3) Poslovni engleski (vežbanje poslovne korespodencije) Cena : 1000 din/ dvočas Mogućnost držanja časa online.

 • Maturski radovi
  Maturski radovi
  Podučavanje
  Srbija
  PO DOGOVORU

  Izrađujemo maturske radove učenicima srednjih škola i gimnazija. Maturske radove izrađuje tim kvalitetnih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u izradi maturskih radova na tačno zadatu temu. Izrađujemo radove za sve srednje škole i gimnazije. Vrlo b...

Zatvori