PO DOGOVORU TRUBACI NOVA PAZOVA NOVA PAZOVA

Oglas postavljen: 13/09/2017 | Datum isteka oglasa: 13/10/2017

TRUBACKI ORKESTAR MILIGRAM:
Pravite svadbu, rođendan, krštenje, maturu ili neko drugo veselje? Potrebni su Vam trubači a niste sigurni za koga da se odlučite? Trubački orkestar MILIGRAM je pravo rešenje za Vas. Sviramo za svačije uho i svačiji uzrast. Bilo da ste stari ili mladi, prijatan zvuk naše trube neće Vas ostaviti ravnodušnim.Trubacki orkestar MILIGRAM raspolaže širokim asortimanom pesama u svojoj kolekciji i jedni su od retkih koji će svojom energijom i znanjem dovesti atmosferu do totalnog usijanja za bilo koji vid proslave.
Dolazi po Vašem pozivu i uz veoma korektan odnos cene i kvaliteta, pružiće Vam zabavu o kojoj će se prepričavati.U svako doba dana i noći Vam stojimo na raspolaganju, sve u službi Vašeg dobrog provoda i nezaboravne zabave.Proslavite vaše najlepše trenutke uz Trubacki orkestar MILIGRAM i budite deo najluđeg provoda koji se pamti.

[link uklonjen - kontakt podatke ne ostavljati u tekstu oglasa]

   
Produži trajanje (+60 dana) | VIP Status za ovaj oglas   

Slični oglasi

 • Premostite krizu, pozajmice!‎
  Premostite krizu, pozajmice!‎
  Usluge - ostalo
  Beograd
  PO DOGOVORU

  Premostite krizu, pozajmice!‎ 061/1417668 Bane

 • Zašto Drugo mišljenje?
  Zašto Drugo mišljenje?
  Usluge - ostalo
  Beograd
  PO DOGOVORU

  Zašto Drugo mišljenje? Različita ispitivanja pokazuju da pogrešna tumačenja medicinskih slika u radiologiji iznose čak 30%, a ustpostavljanje pravilne dijagnoze je krucijalno za pravilno dalje određivanje terapije i daljeg lečenja. Želite mišljenje d...

 • Kosenje, krcenje - Secenje, podsecanje ...
  Kosenje, krcenje - Secenje, podsecanje ...
  Usluge - ostalo
  Pancevo
  500 din

  - Košenje trave. - Krčenje zaraslih površina ( placevi, dvorišta, voćnjaci, vikendice . . . . ) - Sečenje i podsecanje drveća. - Vađenje panjeva i voćki. - Šišanje žive ograde - Sejanje trave Beograd i Pančevo sa okolinom. ..

Zatvori