VIP Oglasi

Novo na sajtu Veliki-Oglasi.com !

Želite li da se vaš oglas ističe u odnosu na ostale? Uz novu opciju na našem sajtu, VIP Oglasi, ovo možete uraditi jednostavnim slanjem SMS poruke.

O čemu se radi?

Kažu da slika govori više od hiljadu reči:

Prikaz VIP oglasa na sajtu

Kao što vidite, nakon dodavanja VIP statusa vašem oglasu, on dolazi na prvu poziciju na svim stranicama gde su oglasi izlistani. Osim toga, oglas dobija i drugačiji izgled: crvena boja ga čini uočljivijim, kao i oznaka u donjem desnom uglu.


Prednosti

VIP oglas će uvek dobijati više pregleda od standardnog oglasa, zahvaljujući povljnijoj poziciji i boljoj uočljivosti. Osim ovoga, kada pošaljete poruku za dodavanje VIP statusa, vaš oglas će automatski biti objavljen na našoj Facebook stranici (Veliki Oglasi Facebook Strana) i tako će dobiti dodatne preglede.


Kako?

VIP status možete dobiti slanjem SMS poruke sa ID brojem vašeg oglasa na određeni broj. Uputstva za slanje poruke možete dobiti tako što kliknete na ovaj znak pored vašeg oglasa:

Ili pogledajte uputstva na našem sajtu: link.


Ova opcija može biti posebno vredna ukoliko vam je potrebno da što pre dosegnete veliki broj ljudi (npr. hitno želite nešto da prodate ili kupite).